Om oss

Espira Lura barnehage ligger i Sandnes kommune, sentralt til ved IKEA og Forus Travbane.
Barnehagen er organisert som en 6-avdelings barnehage med plass til ca. 95 barn. Barnehagen utvidet bygget med to avdelinger i 2016, og oppgraderte uteområdet.  Vi har nå tre avdelinger 0-3 år; Biene, Marihønene og Tusenbein, og tre avdelinger 3-6 år; Øyenstikkerne, Gresshoppene og Sommerfuglene. Barnehagen har også ulike fellesrom: ett som vi kaller Tumleplassen hvor små og store får utfolde seg fysisk, ett Realfagsrom/ Skattekista hvor barna får utforske, undre og uttrykke seg med ulike forsknings- og formingsmaterialer. Et lite sanserom og vi har også et stort kjøkkenrom som vi bruker til matlaging, bursdag-/ fellessamlinger og foreldrekafè. I tillegg har vi et stort og flott uteområde med klatrevegg, ballbinge, grillhytte, klatrestativ, lekehytter, sandkasse, disser mm.

Fakta

 • Åpningstid kl 07.00-16.30
 •  Åpent 12 måneder i året
 • Oppholdstid 20-100%
 • Avdelingsbarnehage, aldersinndelt
 • Sentral beliggenhet v/Travbanen og Ikea
 • Skolespira – «førskolegruppe»
 • Stort utelekeområde
 • Fullkost
 • Grillhytte
 • Miljøfyrtårnsertifisert
 • Solsikkebarnehage
 • Samarbeider med Trygg Trafikk
 • Spireportalen, kommunikasjonsverktøy
Personvern og cookies